به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد محمود باقری دراین نشست با قدردانی از سازمان فنی و حرفه ای به جهت برگزاری این آزمونها ابراز داشت :نقش سازمان فنی و حرفه ای را در احیای رشته های صنایع دستی بسیار مفید و پر رنگ است.
باقری تصریح کرد: رونق آموزش های صنایع دستی موجب گرایش جوانان جویای کارعلی الخصوص روستائیان به بازار کار می شود.
مدیر کل صنایع دستی استان از اماده شدن 42 جزو آموزش صنایع دستی در چند ما هه اخیر خبر داد و گفت : باتوجه به نوع تولیدات صنایع دستی ونظربه سابقه فرهنگی آن قصد داریم با هماهنگی وپیگیری اداره کل فنی وحرفه ای استان برنامه های تولیدی آموزشی بسیارخوبی برای تولید روستا ها درحوزه صنایع دستی انجام شود.
وی یاد اورشد: معرفی هنرمندان حوزه صنایع دستی به بانک جهت اخذ تسهیلات و بیمه کردن این هنرمندان از برنامه های حمایتی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری است.
باقری ادامه داد: برای توسعه واحیاء صنایع دستی وکاربردی کردن ،به روز شدن نوع تولیدات وکیفیت بالای آن برای دوام وقوام هنرهای دستی وسنتی ،تلاش درایجاداشتغال همراه با تأثیرگذاری مثبت در روستا ها ،رونق بازار فروش بهترصنایع دستی ،کمک به اقتصادخانواده ها وتوسعه استان برنامه های در خور توجه ای را دردست اقدام داریم.
مدیر کل فنی وحرفه ای استان نیز در این نشست ابراز داشت: بر گزاری به دوره های آموزش فنی و حرفه ای و توانمندی مهارت آموزان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، استان پناسیل آن را دارد که محصولات با کیفیت و قابل عرضه به بازار را تامین کند.
فرج الله راد تصریح کرد: آموزش همراه با تولید زیر نظر مربیان با تجربه از برنامه های فنی و حرفه ای استان در روستا ها است.
وی افزود: آموزش فنی و حرفه ای باید به عنوان یک اصل در جامعه نهادینه شود و هر فرد جویای کار باید بر اساس علاقه ای که دارد برای جذب در بازار کار صاحب حرفه و فن شود.
راد ادامه داد: فنی و حرفه ای استان این آمادگی را دارد تا اداره کل صنایع دستی را در جهت ترویج و اموزش صنایع دستی در روستا ها در رشته های گلیم بافی ، گبه بافی ، عروسک سازی وغیر حمایت کند.
در پایان این نشست مصوب شد تا دو طرف نظر یه های کار شناسی خود را مکتوب و در قالب یک تفاهم نامه تظیم شود.
انتهای پیام/